Over ons

JD Sports is de winkel voor elke sneakerfreak en de werkgever voor iedereen met ambitie. JD groeit en we zijn voortdurend op zoek naar individuen met passie en gedrevenheid. Onze medewerkers werken hard en streven naar perfectie. De doorgroeimogelijkheden bij JD zijn ongekend. Als je over de juiste competenties beschikt, is JD Sports de ideale plaats om een geweldige carrière op te bouwen!

Wij inspireren onze mensen om altijd beter te presteren. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en gedreven om het beste uit zichtzelf te halen. We stimuleren onze medewerkers om altijd op zoek te gaan naar creatieve ideeën en om vooruit te denken. We willen onszelf blijven verbeteren, in de winkel en op kantoor. 

JD Sports is een van de meest toonaangevende internationale retailer in sneakers, sport- en casual kleding. We combineren wereldwijd erkende merken zoals Nike en Adidas met sterke eigen merken zoals Supply & Demand, McKenzie, Carbrini en Pink Soda Sport. 

JD Sports is onderdeel van JD Sports Fashion PLC. De eerste winkel is in 1981 geopend in Bury, een stad gelegen in het noordwesten van Engeland. JD Sports Fashion PLC is de overkoepelende organisatie van verschillende retail ondernemingen in Europa, Azië, Noord-Amerika en Australië. Enkele voorbeelden hiervan zijn Blacks, Sprinter, Scotts, Size?, Aktiesport, Perry Sport en JD Sports. In totaal heeft JD Sports Fashion PLC meer van 2500 winkels. In Nederland zijn er 28 JD Sports filialen. 

Het hoofdkantoor van JD Sports Fashion PLC is gevestigd in Bury, Greater Manachester. In Nederland zit ons kantoor in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam. Aalsmeer is de standplaats voor het Multi-Channel team van onder andere Nederland, Belgie, Duitsland, Griekenland, Finland, Frankrijk, Zweden, Denmark, Zwitserland, Polen en Oostenrijk. 

Recente vacatures
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Leeuwarden
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Breda
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Utrecht
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Enschede
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Nijmegen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Gent
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rotterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Contact

JD Sports Fashion BV
Oosteinderweg 247-B
1432 AT Aalsmeer

 

 

© Copyright 2020 JD Sports, All right reserved.
JD sports gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close