Zoekresultaten

Supervisor (38 uur) - Enschede

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Supervisor voor onze JD Sports winkel in Enschede. Ben jij een sneakerfreak en heb je zin om jouw skills en liefde voor fashion te...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08995

Supervisor (38 uur) - Amsterdam Leidsestraat

Ben jij resultaatgericht, flexibel, ambitieus en op zoek naar een nieuwe management uitdaging? Solliciteer dan direct bij onze JD Sports winkel in Amsterdam Leidsestraat!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08994

Supervisor (38 uur) - Amsterdam Nieuwendijk .

Ben jij resultaatgericht, flexibel, ambitieus en op zoek naar een nieuwe management uitdaging? Solliciteer dan direct bij onze JD Sports winkel in Amsterdam Nieuwendijk!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08993

Administrator (38 uur) - Amsterdam Nieuwendijk .

Ben jij resultaatgericht, flexibel, ambitieus en op zoek naar een nieuwe management uitdaging? Lees dan gauw verder over de mogelijkheden bij onze JD Sports winkel in Amsterdam (Nieuwendijk)!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08992

Floor Manager (38 uur) - Amsterdam Nieuwendijk

Ben jij resultaatgericht, flexibel, ambitieus en op zoek naar een nieuwe management uitdaging in Amsterdam? Solliciteer dan direct op deze vacature! 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08991

Stockroom Manager - Amsterdam Nieuwendijk

De ‘King of Trainers’ is op zoek naar jou! Heb jij een grote liefde voor sneakers en wil je graag werken in de gaafste sport- en casual kledingwinkel van de wereld? Dan is een bijbaan...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08990

Supervisor (38 uur) - Leeuwarden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Supervisor voor onze JD Sports winkel in Leeuwarden. Ben jij een sneakerfreak en heb je zin om jouw skills en liefde voor fashion te...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08989

Assistant Store Manager (38 uur) - Alkmaar

Ben jij resultaatgericht, flexibel, ambitieus en op zoek naar een nieuwe management uitdaging? Lees dan verder over de mogelijkheden bij onze JD Sports winkel in Alkmaar!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08988

Assistant Store Manager - Gent

Ben jij resultaatgericht, flexibel, ambitieus en op zoek naar een nieuwe management uitdaging? Lees dan verder over de mogelijkheden bij onze JD Sports winkel in Gent! 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08987

Store Manager - Gent

Ben jij resultaatgericht, flexibel, ambitieus en op zoek naar een nieuwe management uitdaging? Lees dan verder over de mogelijkheden bij JD Sports!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AKBR08986
Contact

JD Sports Fashion BV
Oosteinderweg 247-B
1432 AT Aalsmeer

 

 

© Copyright 2022 JD Sports, All right reserved.
JD sports gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close